Пошуковий запит: (<.>A=Гавриляк М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. |
Гавриляк М. Я. Дослідження пробіотичної мікрофлори йогуртів [Електронний ресурс] / М. Я. Гавриляк, У. Каблаш // Товарознавчий вісник. - 2013. - Вип. 6. - С. 158-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2013_6_26
|
2. |
Гавриляк М. Типові помилки технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів [Електронний ресурс] / М. Гавриляк, А. Колосюк // Землевпорядний вісник. - 2012. - № 9. - С. 2-4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zv_2012_9_3
|
3. |
Гавриляк М. Я. Методично-організаційні засади проведення товарознавчої експертизи [Електронний ресурс] / М. Я. Гавриляк // Наукові записки [Української академії друкарства]. - 2012. - № 3. - С. 36-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nz_2012_3_8 Сформульовано потреби в розвитку методології та розробки процедур незалежної товарознавчої експертизи, які сприятимуть підвищенню якості та обгрунтованості прийнятих на їх основі рішень.
|
4. |
Гавриляк М. Я. Проблеми безпечності цукру білого за мікробіологічними показниками [Електронний ресурс] / М. Я. Гавриляк, Т. Годзюр // Товарознавчий вісник. - 2014. - Вип. 7. - С. 111-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2014_7_19
|
5. |
Баранов В. І. Динаміка вимивання елементів добрив з грунтів різного типу при дощуванні [Електронний ресурс] / В. І. Баранов, М. Я. Гавриляк, І. М. Микієвич, З. М. Фецко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 145-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__31
|
6. |
Баранов В. І. Оксидативні показники та вміст елементів у проростках ріпаку при використанні капсульованих добрив на грунтах породного відвалу [Електронний ресурс] / В. І. Баранов, С. В. Безносюк, М. Я. Гавриляк, Г. М. Закалик, З. М. Фецко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 150-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__32
|
7. |
Баранов В. І. Синтез амінокислот, білку та азотвмісних сполук у рослин ріпаку за умов росту на субстратах породного відвалу [Електронний ресурс] / В. І. Баранов, М. Я. Гавриляк, Я. В. Телегус // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__33
|
8. |
Гавриляк М. Я. Дослідження споживчих переваг на ринку безалкогольних напоїв [Електронний ресурс] / М. Я. Гавриляк, Р. Шевчик // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 130-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_28
|
9. |
Гавриляк М. Я. Оцінка життєвого циклу продукції з урахуванням екологічних показників [Електронний ресурс] / М. Я. Гавриляк // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2012. - Вип. 14. - С. 158-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2012_14_37
|
10. |
Барна М. Ю. Взаємозв’язок традиційних і нетрадиційних фізико-хімічних методів досліджень під час оцінювання якості вологодського масла [Електронний ресурс] / М. Ю. Барна, М. Я. Гавриляк // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2010. - Вип. 11. - С. 174-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2010_11_42
|
11. |
Підкамінь Л. Й. Реєстрація ефектів біоенерго-інформаційного впливу [Електронний ресурс] / Л. Й. Підкамінь, М. С. Гавриляк, З. М. Мельничук // Науковий вісник Чернівецького університету. Фізика, електроніка. - 2005. - Вип. 261. - С. 92-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchnufe_2005_261_14
|
12. |
Гавриляк М. С. Стохастизація оптичного випромінювання розсіяного в процесі фазового переходу в нематиці [Електронний ресурс] / М. С. Гавриляк, П. П. Максимяк // Науковий вісник Чернівецького університету. Фізика, електроніка. - 2005. - Вип. 268. - С. 100-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchnufe_2005_268_23
|
13. |
Гавриляк М. Я. Системний підхід до безпечності харчової продукції в ЄС та Україні [Електронний ресурс] / М. Я. Гавриляк, Г. С. Шестопал // Товарознавчий вісник. - 2017. - Вип. 10. - С. 5-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2017_10_3
|
14. |
Гавриляк М. Я. Застосування сенсорного аналізу для м’яса свинини замороженої як основи експертного методу [Електронний ресурс] / М. Я. Гавриляк // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 96-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_20
|